FOTO: Ekstra sniženo - "Piemonte" Tuzla - akcija do 12. jula


U svim prodajnim objektima "Piemonte" Tuzla u toku je akcijska prodaja - Ekstra sniženo.

pie4maj5


Odabrani artikli po veoma povoljnim cijenama su na sedmičnoj akciji u periodu od 6. do 12.7.2018. godine, ili do isteka zaliha.
Posjetite "Piemonte", Mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!Vaš Piemonte!!!

FOTO: Ekstra sniženo - "Piemonte" Tuzla - akcija do 5. jula


U svim prodajnim objektima "Piemonte" Tuzla u toku je akcijska prodaja - Ekstra sniženo.

pie4maj5
Odabrani artikli po veoma povoljnim cijenama su na sedmičnoj akciji u periodu od 29.6. do 5.7.2018. godine, ili do isteka zaliha.
Posjetite "Piemonte", Mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!


 Vaš Piemonte!!!

Volkswagen Service Quality Award po peti put za NIPEX


Volkswagen AG je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitet “Volkswagen Service Quality Award” (VSQA).

nipexnagrada


Nagrade su dodjeljene servisnim radionicama koje su u 2017.godini imale najbolju kvalitetu servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva. U konkurenciji za dodjelu nagrada nalazi se preko 6.000 servisnih radionica iz cijele Evrope. Predstavnik Volkswagen AG, gospodin Jens Metzner je na Jahorini, na radnom sastanku Volkswagen ovlaštene mreže trgovaca, dodijelio plakete za ostvareni rezultat u 2017.godini. „Mi smo prvi put odabrani u Top 100 najboljih 2011. godine, zatim 2014. i 2015. godine, nakon čega smo dobili svoje počasno mjesto u Volkswagen kući slavnih - Hall of Fame. To mjesto smo učvrstili 2016. godine kad smo po četvrti pud odabrani u Top 100 najboljih servisa. Naša orijentacija prema kupcima i  svakodnevni rad na tome da kupci budu zadovoljni ponovo je pokazala dobre rezultate i po peti put smo dobili ovu prestižnu nagradu. Naša pozicija u Volkswagen kući slavnih sada je dobila jednu novu dimenziju. Nalazimo se među prvih deset Evropskih servisa koji su ovu nagradu dobili pet, odnosno šest puta.Naš cilj je da našom ponudom i kvalitetom usluge nadmašimo očekivanja naših kupaca, jer zadovoljan kupac koji se vraća u naš servis i koji nas preporučuje svojim prijateljima i poznanicima je najveće priznanje za naš rad.“ – istakao je Saša Nišandžić, rukovodilac postprodaje u Nipexu. Hvala našim kupcima i korisnicima usluga. Hvala našim uposlenim, ovo su njihovi rezultatati i njihova zasluga, poručuju iz Nipexa.

Više stotina Tuzlaka uživali u prvoj noći VinoSalisa


Sinoć je u Hotelu Tuzla održano prvo veče Festivala vina, prateće opreme i gastronomije Vinosalis 2018. Više stotina Tuzlaka ali i posjetilaca iz cijele sjeveroistočne Bosne, uživalo je u najboljim probranim vinima iz cijeloga svijeta, te raznim gastronomskim delicijama.

vinosalis2


Posebna zanimljivost prvog VinoSalisa je specijal „Okusi Hercegovine“ gdje su posjetioci imali priliku uživati u najboljem „iću i piću“ koje nude vinarije, sirane i mesne industrije iz ovoga dijela BiH. Zanimljivo je i to da je po prvi put u BiH na ovom Festivalu predstavljen dio sajamske opreme za vinske festivale Easy Cooler  i Vacu Vin, koja je standardni dio opreme svih vodećih svjetskih festivala.
Na Festivalu se inače predstavlja 46 vinskih kuća sa 540 vinskih etiketa, 7 sirana, 5 mesnih industrija, 6 proizvođača prateće opreme i 2 vrhunska proizvođača maslinovog ulja.
U srijedu, 20.6. dešavanja na Festivalu počinju sa vinskim radionicama koje vodi g-din Siniša Lasan jedan od vodećih sommeliera u našoj regiji. Lasan će na radionicama predstaviti najbolje Žilavke (berba 2017), Crne sorte Hercegovine te Međimursko osvježenje. Izložbeni dio drugoga dana VinoSalisa počinje u 18 sati a zatvaranje Festivala je u  22h.

vinosalis1

20.6.2018. godine

umel1

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

 seif1

piemonte1

tztk

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1

 

 

Volim Tuzlu na Facebooku