FOTO: Ekstra sniženo - "Piemonte" Tuzla - Super akcija do 5. januara


U svim prodajnim objektima "Piemonte" Tuzla u toku je Super akcijska prodaja - Ekstra sniženo.

Pie3dec1
Odabrani artikli po veoma povoljnim cijenama su na Super akciji u periodu od 28.12.2018. godine do 5.1.2019. godine ili do isteka zaliha.

Posjetite "Piemonte", mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!

Vaš "Piemonte" Tuzla!!!

 

"Sajam" List predstavljen u TO Srbije


Aziz LabovicDirektorici Turističke organizacije Srbije Mariji Labović predstavljen je Sajam turizma i ekologije LIST 2019 Lukavac. Tokom sastanka u Beogradu, kojem su prisustvovali Aziz Čačković predsjednik Organizacionog Odbora sajma "List" Lukavac i Miralem Mešković direktor ureda Turističke zajednice Tuzlanskog kantona, razgovaralo se i o mogućnostima zajedničkog nastupa na trećim tržištima. Ono što je aktuelno i što predstavlja jednu od važnijih aktivnosti Turističke organizacije Srbije i direktorice Labović, jesu uspostavljanje saradnje u Kini, zemljama Skandinavije, Turskoj. U narednom periodu, predloženo je na sastanku, može se zajedničkim djelovanjem, aktivnostima, kvalitetnom saradnjom, dovesti do realizacije određenih projekata i poslova koji bi bili od obostranog interesa, i za Srbiju i za Tuzlanski kanton. Razgovaralo se na ovome veoma važnom sastanku u Beogradu i o zajedničkim aplikacijama prema EU sa projektima prekogranične saradnje. Direktorica Labović je podržala prijedloge za saradnju i predložila da se prvi dogovori u tom smislu konkretizuju na Beogradskom sajmu turizma u februaru 2019.godine.

FOTO: Ekstra sniženo - "Piemonte" Tuzla - Super akcija do 27. decembra


U svim prodajnim objektima "Piemonte" Tuzla u toku je Super akcijska prodaja - Ekstra sniženo.

Pie3dec1


Odabrani artikli po veoma povoljnim cijenama su na Super akciji u periodu od 21. do 27.12.2018. godine, ili do isteka zaliha.


Posjetite "Piemonte", mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!

Vaš "Piemonte" Tuzla!!!

 

Farma Milo Selo „Turistička zvijezda TK 2018“


„Glas TK“ ,četvrtu godinu za redom, organizovao je manifestaciju „Lider biznisa TK 2018.“ Priznanja su dodjeljena kompanijama iz različitih oblasti - građevinarstva i proizvodnje, uslužnih djelatnosti i prehrambene industrije.

MiloGlas2

Stručni žiri, u konkurenciji od 50 kompanija, odabrao je lidere - one koji su svojim radom i asortimanom proizvoda zaplijenili pažnju tržišta i dali poseban doprinos privrednom razvoju kantona.
Farma „Milo Selo“ dobitnik je priznanja„TURISTIČKA ZVIJEZDA TK 2018.“ U skladu sa kriterijumima koji su bili bazirani na značaju, prepoznatljivosti, inovativnosti, Turistička zajednica Tuzlanskog kantona i Grada Tuzla odabrala je Farmu “Milo Selo” za atraktivu turističku destinaciju koja je svojim radom dala veliki doprinos razvoju turizma kantona ali i Bosne i Hercegovine.

MiloGlas1

 

Nastavak dugogodišnje uspješne saradnje


Predstavnici firmi Omega d.o.o. i Beko Balkans d.o.o. u Beogradu su potpisali ugovor za distribuciju Beko i Grundig uređaja za 2019.godinu. Ovo je nastavak dugogodišnje uspješne saradnje koja traje već 16 godina, odnosno od samih početaka pojave Beko brenda  na BiH tržištu.
„Omega d.o.o. nastavlja sa distribucijom Beko i Grundig uređaja i ovaj novi ugovor predstavlja potvrdu dugoročnog partnerstva između firme Omega d.o.o. i firme Arčelik koja je vlasnik brendova Beko i Grundig“  istakao je Admir Imširović, direktor Omega d.o.o.
Omega d.o.o. je trenutno među prva tri najveća trgovca bijelom tehnikom u BiH i nastavlja sa daljim razvojem i jačanjem prisutnosti na BH tržištu bijele tehnike, kako kroz veleprodajnu mrežu distributera koju čini preko 200 velikih kupaca, tako i kroz vlastitu mrežu od 32 maloprodajna objekta.

OmegaBeko


„Ove godine ostvarili smo 20% povećanje prodaje Beko i Grundig proizvoda u odnosu na 2017.godinu. Radili smo dosta na prodajnoj podršci prema našim veleprodajnim kupcima, a istovremeno smo i širili našu maloprodajnu mrežu tako da smo otvorili novi shop u Orašju, Novom Gradu , Ilijašu i Zenici“ istakao je,  Jasmin Memišević voditelj prodaje tehnike Omega d.o.o.
Omega i Beko nastavljaju da promoviraju vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni Premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garanciju 5 godina, te besplatnu dostavu i unošenje u stan.

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

 seif1

piemonte1

tztk

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1

 

 

Volim Tuzlu na Facebooku